Everest Jobs vă pune la dispoziție forță de muncă din Asia, cu experiență dovedită în următoarele domenii: HoReCA, agricultură, producție și construcții.

În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea astiaticilor care lucrează deja în România au dovedit că sunt foarte serioși și respectuoși. Aceștia au deja o comunitate puternică în țara noastră și sunt apreciați pentru modul deosebit în care interacționează cu oamenii. Asigurăm recrutare personal din Asia pentru posturile de: bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.

În domeniul agriculturii, vă recomandăm astiatici. 80% din economia Asiei se bazează pe agricultură, ceea ce este caracteristic țărilor în curs de dezvoltare. Prin urmare, resursa umană asiatica este obișnuită cu condițiile muncii în aer liber. Hărnicia de care dau dovadă ajută fermierii să ducă la bun sfârșit activitățile agricole, indiferent dacă au suport mecanizat.

În ceea ce privește producția, recomandăm de asemenea personal asiatic. Industria textilă, industria producătoare de încălțăminte și alte categorii de industrii producătoare reprezintă domenii în care astiaticii și-au demonstrat eficiența. Meticulozitatea și responsabilitatea de care dau dovadă fac ca aceștia să execute la fel de bine atât sarcini repetitive, de rutină, cât și sarcini care necesită atenție și migală.

Asiaticii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt potriviți și pentru domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și meticulozitatea sunt câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru acest sector. Asiaticii și-au exprimat dorința să vină în România fiindcă clima și mâncarea sunt asemănătoare cu cele din Asia, iar condițiile de lucru sunt satisfăcătoare. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

Pentru angajarea personalului asiatic, este necesar să parcurgeți următoarele etape:

• Semnarea contractului cu agenția noastră;
• Crearea profilului candidatului împreună cu consultanții noștri;
• Selecția CV-urilor;
• Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare conform legislației din țara de origine a angajatului;
• Obținerea Avizului de muncă în România;
• Expedierea Avizului de muncă în țara de proveniență a angajatului și obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă;
• Sosirea angajatului;
• Obținerea permisului de ședere temporară în România;
• Suport în vederea integrării în cultura românească prin workshop-uri specifice;

De ce să alegeți agenția noastră?

– garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru
– punem la dispoziție un consultant dedicat
– alegem cei mai buni candidați fiindcă
– mergem personal în Asia
– rezolvăm rapid toate formalitățile

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul asiatic, vă stăm la dispoziție!